Strona główna » Polityka prywatności, cookie
Kategorie

Polityka prywatności, cookie

Polityka prywatności, cookies

 

Zgodnie z Art. 24 Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych informujemy, że administratorem danych osobowych jest:
 

Iwona Jasic
AL Jana Pawła II 58/40
37-450 Stalowa Wola

 

  1. Sklep internetowy litowa123.pl działa zgodnie z wymogami Ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych.

  2. Wypełniając formularz rejestracyjny Klient wyraża jednocześnie zgodę na umieszczenie swoich danych osobowych w bazie sklepu internetowego.

  3. Dane osobowe przekazywane przez kupującego są przetwarzane przez sklep internetowy litowa123.pl wyłącznie w celu realizacji umowy-zamówienia.

  4. Jeśli kupujący wyrazi na to zgodę, dane są przetwarzane również w celu informowania o nowych towarach i promocjach proponowanych przez sklep internetowy www.litowa123.pl

  5. Dane osobowe nie są udostępniane osobom trzecim.

  6. Kupujący ma prawo wglądu do swoich danych, zmian oraz żądania ich korekty lub uzupełnienia oraz ich całkowitego usunięcia.

POLITYKA COOKIES

  1. Sklep internetowy litowa123.pl nie zbiera w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem informacji zawartych w plikach cookies.

  2. Pliki cookies - „ciasteczka” stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika sklep internetowy litowa123.pl i przeznaczone są do korzystania ze stron internetowych serwisu.

  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu pliki cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest administrator sklepu internetowego litowa123.pl

Więcej informacji o ciasteczkach - tutaj


W związku z wejściem w życie 25-05-2018 r. Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego o ochronie danych RODO, informujemy o zasadach przetwarzania danych osobowych oraz o przysługujących prawach, klientów korzystających z serwisu, sklepu www.litowa123.pl

 

1. Administratorem przetwarzanych danych osobowych jest:

Iwona Jasic
AL. Jana Pawła II 58/40
37-450 Stalowa Wola
NIP: 865-166-80-22
Regon: 830305702
tel. 694 367 175
tel. stacjonarny 15 6494149
e-mail:
biuro@litowa123.pl
ijasic@wp.pl

 

2. Dobrowolność podania danych osobowych

Podanie przez Państwa danych osobowych jest dobrowolne, bez podania swoich danych osobowych nie będzie możliwy zakup i wysłanie zamówionego towaru.
W sytuacji, gdy przetwarzanie danych osobowych odbywa się na podstawie zgody osoby, której dane dotyczą, podanie przez Państwa danych osobowych administratorowi ma charakter dobrowolny.
Nieudzielenie zgody uniemożliwi prowadzenie przez naszą firmę działań marketingowych. Przysługuje Państwu prawo do cofnięcia tej zgody w dowolnym momencie.
 

3. Odbiorcami Państwa danych osobowych mogą być:

-upoważnieni pracownicy, którym w formie pisemnej powierzono przetwarzanie danych osobowych
-podmioty lub organy upoważnione na podstawie obowiązujących przepisów prawa
 

4. Prawa klientów związane z przetwarzaniem ich danych osobowych

-dostęp do danych osobowych
-sprostowanie danych osobowych
-usunięcie danych osobowych (tzw. prawo do bycia zapomnianym)
-ograniczenie przetwarzania danych osobowych
-przenoszenie danych
-wniesienie sprzeciwu wobec przetwarzania danych
 

5. W przypadku przetwarzania Państwa danych osobowych w sposób naruszający przepisy wynikające z RODO przysługuje prawo do wniesienia skargi do organu nadzoru
 

6. Państwa dane osobowe nie będą przekazywane osobom, firmom trzecim
 

7. Państwa dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany, w tym nie będą profilowane
 

8. Czas przechowywania danych


Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres niezbędnych do realizacji zamówienia, a po tym czasie przez okres oraz w zakresie wymaganym przez przepisy powszechnie obowiązującego prawa, a także z uwagi na czas niezbędny do ewentualnego dochodzenia roszczeń.


Oficjalny tekst rozporządzenia RODO


Przejdź do strony głównej

Producenci

  • A123 Systems
  • Baseus
  • BlackFox
  • Boston Power
  • Camelion
  • Cameron Shino
  • Devia
  • DOCA
  • Duracell
  • Efest
  • EIZFAN Efan
  • Enercig-Tensai
  • Energizer
  • Enerpower
  • Enova
  • EVE
  • Fanso
  • FDK
  • FEDCO Energy+
  • Fenix
  • FOLOMOV
  • Fujitsu
  • GoldenPower
  • Goodram
  • GP
  • iJOY
  • Intelio
  • KeepPower
  • Kraftmax
  • LG Chem
  • Maxell
  • Molicel
  • Murata
  • Nitecore Sysmax
  • Opus
  • Panasonic
  • Renata
  • Saft
  • Samsung SDI
  • SanDisk
  • SANYO
  • Sony
  • Soshine
  • SOUND2GO
  • Tadiran
  • Tekcell
  • TelForceOne
  • Tensai
  • Toshiba
  • Trustfire
  • VARTA
  • Xcell
  • XTAR
  • Yuasa